A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

День тринадцятий.

Дата: 13.06.2019 10:29
Кількість переглядів: 492

На занятті  учні 8 групи (вчитель Задорожня Г.С.) ознайомились із творчістю землячки Фросини Мороз. Дослідили, що важливою темою письменниці є любов до життя, до батьків, до щедрої землі. Використовуючи поезію нашої землячки, розвивали  почуття прекрасного, пам’ять, увагу, мислення, вчилися виразно й емоційно читати її твори. Плекали  любов до батьківщини, прищеплювали бажання  примножувати й охороняти  багатства рідного  краю.

 

 

 

 

 

 

 На занятті учні 14 групи (вчитель Віштак С.М.)  виконували тести  з літератури за    9-10 клас та  завдання ЗНО за попередні роки,  розглянули ілюстративний матеріал щодо вивчених творів українських письменників.  Зосередили особливу увагу на вправі «Всяка всячина. 100 завдань», а також «Лайфхаки». Перевірили  та удосконалили свої знання, записали літературу на 11 клас.

 

 

 

 

Літо  - час відпочинку. А от пізнавати щось нове, цікаве, незвідане в характері кожного підлітка. На занятті з української літератури учні 11 групи(8-В клас) знайомилися із художніми творами, які вивчатимуть у 9 класі.

Завершення учнями школи Інтелект Стем проекту «Оживи кришечку».

 

 

 

 

 

 

Математичне колесо

        Дружно і весело крутили сьогодні колесо математичних знань учні 7-В класу. Розв’язуючи різні задачі школярі потрапляли у середовище природознавства, географії, історії, мистецтва і навіть гумору.

       Заняття відбулось на свіжому повітрі у парковій зоні, що дало можливість поєднати вирішення математичних завдань з нескладними рухами і жестами, котрі додали позитивних емоцій як дітям так і вчителю Дикій Т.В.              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень