A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Урок народознавства «Зимові свята та традиції українського народу»

На уроці народознавства «Зимові свята та традиції українського народу» учні 4-А класу досліджували обрядові зимові свята українців, почули пов′язану з ними цікаву інформацію, вірші, легенди. Під час уроку діти здійснили мандрівку зимовими місяцями, святами, обрядами та традиціями, зуміли відчути їх красу і щирість.

17:10 14.12.2022

Інформаційна година "Світ моїх прав" до Міжнародного дня прав людини

Щорічно 10 грудня в світі відзначають Міжнародний день захисту прав людини. Ця дата була впроваджена Генеральною Асамблеєю ООН в 1950 році на честь прийняття 10 грудня 1948 року Загальної декларації з прав людини. Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини.

17:19 09.12.2022

Бібліотечна виховна година "Вічний дарунок – хустина квітчаста"

Всесвітній  День української хустки -  неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об'єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Свято започатковане в Україні в 2019 році. 

14:44 07.12.2022

Зимонька - зима в гості завітала

Сьогодні 1 грудня - прийшла зима. У 1 - В класі проведено бібліотечну годину спілкування "Зимонька - зима в гості завітала", яка допомогла зануритися у світ зимових казок, відгадати цікаві загадки, відтворити прислів’я, приказки та віршики про сніжну пору. Діти дізналися про зимові прикмети, які тепер неодмінно будуть перевіряти, а  також переглянули екранізовану казку та  книги про життя звірят взимку. 

16:48 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень