A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЧИТАННЯ ВГОЛОС

Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос. Цю подію започаткував міжнародний освітній проєкт «LitWorld» у 2010 році. 

11:10 02.02.2023

Літературний коктейль "Новинки нашої бібліотеки"

Сьогодні проходило знайомство учнів з новими надходженнями до бібліотеки ліцею. Історична, художня, наукова література, пригодницькі книги та дитячі детективи - це цікаво та пізнавально. Після ознайомлення з книгами та авторами, їх огляду, кожен відвідувач обрав собі літературу для читання.

17:48 23.01.2023

Книжковий ланцюг єдності

Учні та вчителі нашого ліцею взяли участь у віртуальному флешмобі "Книжковий ланцюг єдності" з нагоди 105-ї річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки - Дня Соборності України.

14:04 23.01.2023

Бережімо книги!

В бібліотеці ліцею пройшов захід "Бережімо книгу!". Бібліотекарі розповіли учням 1-А класу про дбайливе ставлення до книг, провели літературну вікторину "Відгадай казку" та майстер-клас з виготовлення закладок на зимову тематику до улюблених книг.

15:42 17.01.2023

Колядки та щедрівки: традиції й сьогодення

Сьогодні у 1-А класі проведено бібліотечний урок "Колядки та щедрівки: традиції та сьогодення ". Учні ознайомилися з традиційними зимовими святами українського народу та  обрядом колядування і щедрування. Учні зачитували різні колядки і щедрівки та ділилися своїми улюбленими.  Дізналися  про значення свята Різдва Христового для українського народу, про звичаї і традиції його святкування.

17:04 27.12.2022

Цікаві перерви у бібліотеці

Перерва – це час присвячений корисним заняттям. Адже тоді учні відпочивають, набираються сили, готуються до здобуття нових знань. Часто перерва стає додатковою можливістю для навчання та всебічного інтелектуального розвитку. Саме тому в бібліотеці ліцею учні мають можливість подивитися мультфільми, навчитися робити закладки у книги, позмагатися у конкурсах, порозгадувати загадки, переглянути художню літературу, допомогти у підборі книг до пам’ятних дат.  У бібліотеці нашого ліцею проходять цікаві перерви.

16:44 22.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень