A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Літературна вікторина " Герої українських казок"

Триває Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, в ході якого бібліотекарями ліцею проведено літературну вікторину "Герої українських казок" з учнями 2 та 3 класів. Мета заходу: закріпити і узагальнити знання дітей про українські  казки, активізувати читацьку пам'ять. Розвивати спостережливість, уяву, увагу. Виховувати інтерес до казки, бажання читати.

17:10 20.10.2022

Бібліотечна виставка "Моя незламна Україна"

  У нашому ліцеї  розпочався дев’ятий місячник шкільних бібліотек під гаслом "В нас єдина мета - Україна свята, нездоланна ніким і ніколи", в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, який проходить  з 1 по 31 жовтня щорічно.

16:43 06.10.2022

21 лютого - Міжнародний День рідної мови

Традиційно 21 лютого у світі відзначають Міжнародний День рідної мови. Це свято було запроваджено у листопаді 1999 року на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою сприяння мовній і культурній різноманітності.

19:00 21.02.2022

Всесвітній день читання вголос

1 лютого 2022 року Державна науково-педагогічна бібліотека імені В. О. Сухомлинського НАПН України спільно з Всеукраїнською асоціацією Василя Сухомлинського до Всесвітнього дня читання вголос проводить Всеукраїнську мережеву бібліотечну акцію «Читаємо казки В. О. Сухомлинського», до якої залучилися учні 3 та 4 класів разом з шкільними бібліотекарями. 

14:15 01.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень