A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Вершина підкоряється тому, хто наполегливо до неї йде

Дата: 04.07.2023 00:06
Кількість переглядів: 241

Упродовж усіх років навчання в школі Максим Андрущенко, випускник 11-А класу, проявляв себе як уважний, відповідальний та цілеспрямований учень. Навчався завжди на відмінно. Наполегливість у навчанні, гострий розум, вміння власною працею знайти правильний шлях, постійна й систематична підготовка до уроків – такі риси Максима допомогли досягти чудового результату – 200 балів з НМТ з математики.


Як говорить Максим, у результаті з математики він ніколи не сумнівався. Завжди добре знав і любив цей непростий предмет. Перебуваючи останній рік у Польщі, Максим самостійно готувався до тестування. Повторював вивчене в школі та використовував різні додаткові ресурси та джерела. Юнак зауважує, що йому зручніше готуватися, коли він сам планує свій час та необхідні для виконання завдання. Це надзвичайно важлива навичка, адже не кожен може сам відповідально організувати власне навчання.


Безумовно, високий рівень знань, організованість та цілеспрямованість допоможуть Максиму вступити до обраного навчального закладу та здобути омріяний фах. Пишаюся талановитим випускником та зичу усіх гараздів на життєвому шляху.


Класний керівник Наталія Чорна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень