A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Вітаємо переможців районного онлайн конкурсу «З Різдвом Христовим, Україно! Вклонімося захисникам твоїм!»

Дата: 30.12.2023 09:08
Кількість переглядів: 27

З метою стимулювання, формування у населення активної громадської позиції, виховання патріотичних почуттів  і любові до Батьківщини, поваги до культурних цінностей Українського народу, його історичко культурного надбання і традицій, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності та виваженості, начальником Уманської районної військової адміністрації Ігорем Миклащуком було ініційовано проведення творчого конкурсу відео привітань " З Різдвом Христовим, Україно! Вклонімося Захисникам твоїм ". Конкурс тривав упродовж грудня 2023 року.

До даного заходу  долучився і  колектив учнівського самоврядування " Лідер" та Джури рою Жашківскі «ОТАМАНИ» (Приймак Діана, Бойко Віолета, Загоренко Ірина, Бадрак Валерія, Федоренко Анастасія, Рокша Маргарита, Довгань Кирил, Король Аліна, Степанюк Єва, Кузічев Олександр, Кушнір Аліна, Кисіль Анастасія, Лисиця Дарья, Приймак Дарія, Якименко Дарія  Коновалова Евеліна,  Даценко Владислав,  Бегека Юлія  Гричина Євген, Білянівський Ярослав), які здобули перемогу у  номінації «Глядацькі вподобання» серед  49 територіальних громад району.

Також було відзначено і спільний проєкт учителя музичного мистецтва, педагога-організатора Якобчука Ярослава Петровича, де він разом із сином   другокласником - Яном створили відео вітання колядкою «Там во Бахмуті..» Відеовітання вразило усіх глядачів, воїнів-захисників та очільника військової адміністрації УРДА Ігоря Миклащука. Роботу відзначено почесним першим місцем в районі.  

Наші юні артисти, учасники конкурсних проектів демонстрували свій патріотизм, креатив, концентрували увагу на своїй культурі мові та історії, адже Україна це держава зі славетним, величним і водночас трагічним минулим і страшним сьогоденням. У свої слова вкладали любов та гордість за усіх і кожного Захисника, висловлювали щирі бажання швидкої Перемоги.

Від щирого серця вітаємо наших захисників та всіх Українців Різдвом Христовим та прийдешнім Новим Роком! Хай це Різдво обов’язково принесе нам те, про що мріє кожен українець - Мир, Перемогу і повернення додому всіх наших Героїв-захисників! Щиро бажаємо, щоб у ваших домівках завжди панував затишок, достаток та добробут.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень