A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Пишаємося нашим захисником і колегою. Вітаємо із високою нагородою!

Дата: 03.09.2023 09:41
Кількість переглядів: 20

29 серпня на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відбувся традиційний освітянський захід – Форум освітян Черкащини.

Відкриваючи форум, до лідерів освітянського фронту з вітальним словом звернувся Ігор Табурець, який визначив пріоритетні напрямки роботи, серед яких - безпека освітнього середовища для учнів та вчителів. Користуючись нагодою Ігор Табурець вручив військові відзнаки та нагороди обласної військової адміністрації педагогічним працівникам області : почесні нагрудні знаки Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську», почесну відзнаку «За заслуги перед Черкащиною», відзнаку «Холодний Яр» . Серед цих працівників був відзначений вчитель нашого ліцею Приймак Володимира Юрійовича.

Володимир Юрійович тривалий час працює у ліцеї з питань військової справи , національно-патріотичного виховання, а з перших днів війни став до лав Захисників України. У червні 2022 року отримав серйозні поранення на полі бою під Бахмутом. Лікування та реабілітація тривають і досі.

Пишаємося нашим захисником і колегою та бажаємо швидшого одужання та з нетерпінням чекаємо в стінах нашого ліцею для продовження своєї вчительської справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень