A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Приєднуємось до ініціативи Володимира Зеленського «Випускники—2024 року для майбутніх поколінь»

Дата: 03.05.2024 09:49
Кількість переглядів: 516

Ось і добігає до завершення навчальний рік для випускників 2024 року.  Це свято сплітається з гіркими нотками війни та трепетним відчуттям в очікуванні омріяної Перемоги.  В умовах воєнного стану 11-класники не матимуть традиційних шкільних балів і радості зустрічі першого дорослого світанку. Проте, покоління, яке відбудовуватиме Україну вже зараз робить свій вклад у розбудову.

Усі випускники Жашківського ліцею №1, а це учні 11, 9 та 4  класів приєдналися до загальнонаціональної акції єднання та віри з  ініціативи Володимира Зеленського «Випускники—2024 року для майбутніх поколінь». Цей крок єдності — це символ нашим захисникам вірності та незламності!

 Випускники висадили алею із  134 кущів самшиту,  6- зеленого ялівцю та  по 8 кущів яскравого бересклета і спіреї,  передаючи молодшим школярам естафету озеленення та збереження природи рідного краю.

 Крім того, зелені насадження навколо нашого ліцею виконують ряд функцій, а саме: санітарно-гігієнічну, захисну, рекреаційну, художньо-естетичну, навчально-виховну. Даний проект спрямований на залучення здобувачів освіти, їх батьків, випускників школи минулих років та широких верств населення міста  щодо озеленення території школи та поліпшення екологічного стану рідного краю.

Адміністрація та педагогічний колектив щиро вдячні батькам, учням та усім працівникам, що долучилися до даного проєкту!

Дякуємо ЗСУ!

З вірою у Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень