A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

День цивільного захисту у Жашківському ліцеї №1

Дата: 01.05.2024 10:10
Кількість переглядів: 133

    На виконання наказу «Про підготовку та проведення Дня цивільного захисту» № 89-ОД від 16.04.2024 року, Плану проведення Дня цивільного захисту, затвердженого 18.04.2024, з метою підвищення якості теоретичних знань, практичних умінь і навичок з цивільного захисту учасників освітнього процесу у закладі освіти, у Жашківському ліцеї №1 проведено День цивільного захисту.

    У рамках заходу, відповідно до Плану, проведено комплексне об’єктове тренування, ряд практичних та навчально-методичних заходів. Програма Дня цивільного захисту в закладі була змістовною, цікавою й насиченою. Для учасників освітнього процесу було проведено різнопланові заходи:

1)    відкриті виховні заняття: «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання» (1-4-кл. ),  «Обережно! Небезпека» (5-8 кл.), «Захисти своє життя. Порядок дій у НС» (9-10 кл.);

2)    об'єднані тематичні уроки: «Безпечна прогулянка в період війни», «Бережи здоров'я і життя», «Надання першої домедичної допомоги»;

3)    практичні заняття: конкурс малюнків на тему цивільного захисту, вікто-рина «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях», виготовлення ватно-марлевих пов'язок, перегляд відеоуроку «Надання першої домедичної підготовки», тести на теми життєвих ситуацій, показ навчального кінофільму з теми цивільного захисту.

   Протягом Дня ЦЗ всі учасники освітнього процесу мали можливість удосконалити свої уміння та навички грамотно та чітко діяти в надзвичайних ситуаціях на практиці, вміння користуватися засобами індивідуального захисту, надавати домедичну допомогу потерпілому.

    Фотозвіт – нижче.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень