A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Подарунки для ліцеїстів 6-В класу

Дата: 30.08.2023 10:59
Кількість переглядів: 245

 

Діти – це наш найдорожчий скарб, наша надія , гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива, щаслива та впевнена у прийдешньому дні, яка зростатиме на благо України.
   Для реалізації цієї мети – дуже важливо організувати навчальний простір учнів в новому навчальному році, адже 1 вересня – це початок нового етапу в плідній роботі педагогів , осягнення учнями законів науки та суспільного життя , дивного світу знань і відкриттів.  Це добре розуміють наші спонсори – КЕРІВНИК БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "НОВА ГРОМАДА"  НЕВЕСЕНКО  КОСТЯНТИН ВІКТОРОВИЧ І ДИРЕКТОР З ВИРОБНИЦТВА ТОВ "НОВІ ПРОДУКТИ" ТА КЕРІВНИК СОЦІАЛЬНИХ ПРОЄКТІВ БФ "НОВА ГРОМАДА" ПОГОРІЛИЙ ВІКТОР ГРИГОРОВИЧ.  
  Адміністрація та педагогічний колектив Жашківського ліцею №1 , учні 6-В класу , які навчаються за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» та їх батьки висловлюють найтепліші слова подяки ТОВ «Нові напої» за надану матеріальну допомогу школі у придбанні дошки для учнів.  Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Також щиро вдячні голові батьківського комітету Кравчук Наталії Василівні за ініціативність , наполегливість і активну участь у житті класного колективу. Ми високо цінуємо Ваше піклування, підтримку та небайдуже ставлення до нагальних потреб школи. Вдячні усім Вам за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку. 
  Бажаємо Вам і Вашому колективу міцного здоров’я, великого щастя, благополуччя, процвітання і успіху в усіх справах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень