A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА (МАН УКРАЇНИ - ШЛЯХ ДО УСПІХУ)

Дата: 22.02.2023 12:32
Кількість переглядів: 397

 

 

 

 

 

 

 

       Вертелецька Міла Володимирівна, учениця 11-Б класу. Стримана і виважена, не за роками мудра та глибоко мисляча. Особистість. Людина, з якою приємно  та цікаво спілкуватись. Товариш, на якого можна покластися. З ряду тих учнів, про яких ми, вчителі, мріємо.  Внутрішньо вмотивована. Знає, чого хоче. Ненав’язливо і скромно, але впевнено йде до поставленої мети. У ній відчувається глибина.  Нею захоплюєшся, бо не можна не захопитись тією людиною, яка світ сприймає різнобарвно та багатогранно. І разом з тим дуже скромно та сором’язливо. Хочеться дуже багато гарних слів сказати про цю дитину. Подякувати батькам за виховання та ті внутрішні риси характеру, норми людяності та моралі, які закладені в ній генетично. Таких дітей ми можемо лише спрямовувати та ділитися з ними своїм життєвим досвідом та знаннями. Вогник  бажання пізнавати нове, відчувати світ, вивчати його, вносити в реальність свої барви, свої тонкі нюанси світобачення палахкотить в ній постійно та викликає захоплення.

    Хочу подякувати тобі, Міло, за  миті  співпраці як з ученицею. Усе відбулось чудово. З тобою приємно спілкуватись як з колегою на шляху до пізнання нового.

  Щиро вірю в тебе, нехай ця  віра (не лише моя, а й інших учителів) стане тобі підтримкою у наш нелегкий час. Хочу, щоб той вогник світив тобі щодня і щомиті, щоб зігрівав світ, який оточує тебе, та світ всередині тебе. Цікавий та оригінальний світ твого «Я».

   Тому ще раз вітаю тебе з перемогою та отриманим ІІ місцем   у   ІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (відділення мовознавства, секція української мови), що відбувся 18.02.2023 року.  Як науковий керівник можу лише додати, що всі сподівання, покладені на тебе, ти виправдала. Це лише чергова перемога. Нехай їх у твоєму житті буде якнайбільше! А свою часточку у нашу загальну Перемогу ти додаєш щодня.

            Науковий керівник, учитель української мови та літератури Л.М. Рудь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень