A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

«Тарас Шевченко - Великий Кобзар!»

Дата: 09.03.2023 13:02
Кількість переглядів: 29

В історії кожного народу серед її великих творців є люди, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. В історії українського народу таким є Тарас Шевченко, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського духу.

     Учням 3-Г класу було проведено виховну годину «Тарас Шевченко - Великий Кобзар!», метою було   ознайомити учнів з красою та неповторністю, чарівністю Шевченківського слова, його бібліографічними даними, значенням творчості Т. Шевченка для українського народу. Показати, як шанують його пам'ять, викликати бажання глибше пізнати його творчість. Розвивати пам'ять, мислення, читацькі інтереси. Виховувати в учнів любов до народного поета. 

На уроці звучали вірші Т.Г. Шевченка, розповіді про його долю, діти працювали з вікториною, складали асоціативний кущ, працювали в групах над цікавими завданнями, та отримали грамоти "Знавці творчості Тараса Шевченка."
   

Тарас Шевченко для України – не просто народний поет і геніальний митець. Він національний пророк, апостол правди, заступник знедолених, провидець.

Класний керівник: Левченко Вікторія Сергіївна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень