A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

"Боролись! Боремось! Поборемо!" УПА, як озброєна сила українського народу

Дата: 01.05.2024 13:33
Кількість переглядів: 132

Вторгнення Росії 24 лютого спонукали сотні тисяч українців різних професій і роду занять узяти до рук зброю і стати захисниками рідної землі». Здатність українського народу до самовідданого та жертовного опору агресорам є нашим національним скарбом, що спадкується з покоління в покоління – українці в усі часи масово піднімались на збройну боротьбу за право на свободу та ідентичність. Один із таких прикладів – історія Української повстанської армії, яка прагнула відновити українську державність у часи, коли світ був охоплений Другою світовою війною, а на землях України коїли масові злочини два тоталітарні режими – московський, комуністичний і нацистський. 

   Учні 9-В класу пригадали події тих часів, переглянули відео, проаналізували та порівняли роль українських героїв, які протягом багатьох років, постійно знаходяться в боротьбі за нашу свободу.

  Адже Україна має унікальну історію воїнства, кожна її сторінка сповнена звитягами різних поколінь оборонців рідної землі, які сформували особливий характер та образ сучасних захисників і захисниць України, їхніми провідними рисами є патріотизм  відчайдушність, відвага і честь!

 

Вчитель історії Булавка Юлія Миколаївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень