A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Арт-зустріч "Україна в моїх долонях"

Дата: 08.06.2022 18:00
Кількість переглядів: 13

 У наших джур цікавість на обличчі. « А ми  що сьогодні будемо малювати та гратися?» - запитують вони у виховника, педагога організатора Якобчука Ярослава Петровича .

«Так,  ми будемо ділитися бажаннями та мріями через свої долоньки . Адже людина завжди ділиться тим чого у неї багато. У вас багато любові до України?» - запитує виховник.

 «Так. Аж хочеться співати «Червону калину» - відповідають молодші джури.

Восьмого червня 2022року  джур обласного етапу гри "Джура"  об'єднала арт-зустріч "Україна в моїх долонях". Вихованці з піднесеним настроєм виконували вправи з атр-терапії, запропоновані пані Наталією Топчій ПНЗ "Багатопрофільний молодіжний Центр", які помітно піднімали у них радість в очах та задоволення. З любов’ю та відповідальністю малювали свої бажання та любов, яку можна помістити у долоньках. Радувало те, що для своїх малюнків діти обирали світлі, яскраві кольори, що свідчить про позитивне налаштування та психологічне розвантаження джур старшої та молодшої категорії А на завершення джури разом виконали пісню , що неабияк актуальна у наш час «Лента за лентою» .  .

Увага дорослих до психологічних  потреб дитини надзвичайно важлива. Адже саме вони допомагають дитині формувати та вирощувати емоційний інтелект, який дуже знадобиться їй із роками.

Керівник рою А.М. Гричина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень