A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Всесвітній день тварин

Дата: 06.10.2023 14:15
Кількість переглядів: 24

 

В сучасному світі людина все далі відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними мережами, комп’ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги. Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них і є все життя.
   4 жовтня прийнято святкувати Всесвітній день захисту тварин. Цей день об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. 
    З учнями і 2-В класу також  було проведено виховний захід про гуманне ставлення до тварин, їх роль в житті кожної людини.  Діти поділились цікавими  розповідями про своїх чотириногих друзів, розгадували ребуси, кросворди, допомагали тваринкам «дістатися» до їжі заплутаними лабіринтами, переглянули повчальні мультфільми про правила поведінки з домашніми та бродячими тваринами та намалювали своїх домашніх улюбленців.
    Саме на таких уроках діти вчаться співчуттю, милосердю, в їхніх сердечках оселяються доброта, людяність та неприйняття насильства по відношенню до братів наших менших, маленьких створінь, яких ми приручили.

Класний керівник 2-В класу "Інтелект України" Коваль Лариса Анатоліївна 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень