A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Дарунки пані Осені

Дата: 12.11.2021 16:19
Кількість переглядів: 122

Осінь, як справжня господиня, зустрічає гостей на воротах своєї господи, наготувавши безліч смачних страв, прикрасивши квітами подвір’я, назбиравши цілий віз дарунків щедрого врожаю.

Осінь, як витончена принцеса, їде в золотій кареті з гарбуза, запряженій парою баклажанових коней, у свій заміський замок на святковий осінній бал, не забуваючи водночас, що стрілки її годинника поспішають, посуваються непомітно від вересня до листопада, відкриваючи шлях зимі.

«Дарунки пані Осені» – таку тему відтворювали із квітів, овочів та інших природних матеріалів учні 3-В класу , представляючи роботи на виставці осінніх композицій

Вражень у відвідувачів виставки від дитячих робіт чимало.     Баклажани, капустини, огірки, кукурудза та інші дарунки осені ожили. Поробки учнів та їхніх батьків довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні овочі перетворити на справжні шедеври.

А те, що багато з них виготовлені з допомогою батьків , теж дуже важливо: коли діти з дорослими щось роблять разом, заради спільної мети, має велике виховне значення.

Учитель початкових класів Герасимчук Тетяна Миколаївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень