A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

"ПЕРШИЙ РАЗ У П'ЯТИЙ КЛАС". "ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ" У СЕРЕДНІЙ ШКОЛІ

Дата: 03.11.2021 14:50
Кількість переглядів: 58

 

3 листопада відбулося зібрання учителів, які працюють у 5-В класі за проєктом «Інтелект України». Рудь Л.М., заступник директора з навчально-виховної роботи,  зазначила, що вчителі, які працюють в таких класах,  повинні враховувати фактори, що впливають на успішність учнів, середовище, в якому перебуває дитина, та ставлення вчителя до навчального процесу.  Важливим є те, що завдяки впровадженню сучасних технологій та методик викладання навчання,  треба вміло поєднувати  змістовні та навчальні  форми роботи, використовуючи різні інтерактивні вправи, які можуть зацікавити учнів, налаштовувати їх лише на позитив.     

Дуб О. П., класний керівник 5-В класу,  закцентувала увагу, що  розробники програми підготувати цінний навчальний матеріал, зокрема: інтелект-карти, відеопрезентації, довідник, картки знань, плакати.  Вони дозволяють учителеві активізувати навчальний процес, а учням набути потрібних умінь і навичок шляхом практичної діяльності. І в цьому класі діти вивчають предмети, яких немає у звичайних, зокрема: «Еврика», «Навчаємося разом», «Основи самоменеджменту», «Вступ до професії», які розвивають  здібності дітей та налаштовують їх на самореалізацію в майбутньому.

Учителі зазначили, що в інтелект-класі цікаво працювати, матеріали навчальних посібників подано відповідно до норм Українського правопису 2019 року. Вибір форми, характеру, змісту, обсягу класних і домашніх завдань, методів їх організації залежить від  складності матеріалу, рівня підготовленості класу, пізнавальних можливостей та вподобань учнів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень