A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Стартувала обласна гра "Джура"

Дата: 01.06.2023 14:59
Кількість переглядів: 39

01 червня – День захисту дітей. В умовах війни безпека та захист дітей є найголовнішим пріоритетом у вихованні дітей. Сьогодні наші вихованці – майбутнє України пробують свої сили у випробуваннях, які формують дух звитяги, почуття патріотизму, бажання служити та захищати Україну. Захід розпочали з привітань керівника Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій Олександри Фігури, яка привітала усіх учасників, подякувала ЗСУ за можливість працювати в грі. Учасники ІІ обласного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура»  вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав життя за Україну,  загинув від рук агресора.

Наших джур привітали керівники гри попередніх років, а сьогодні захисники ЗСУ – Олександр Овчеренко ,Сергій Неділько , Віктор Шевчук,Роман Надточій серед них і був наш учитель «Захисту України» керівник рою Приймак  Володимир Юрійович.

Цього ж дня джури рою «Жашківські ОТАМАНИ» стали учасниками вікторини «Рятівник», де перевірили свої знання з медицини та надання першої  медичної допомоги в умовах воєнних дій. А також цікавою та пізнавальною стала для Джур вікторина «Географічна краєзнавча Черкащина ». Знати історичні місця у світлинах, знаменні події рідного краю – це обов’язок наших джур!

 Нам усім було цікаво, пізнавально, змістовно. Дякуємо Черкаському обласному Центр туризму, краєзнавства і екскурсій за науку! Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і навчатися ! Слава Героям України!

Джури рою «Жашківські ОТАМАНИ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень