A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

НОВИЙ РІВЕНЬ НАШИХ ДОСЯГНЕНЬ: ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ІНФОРМАТИКИ!

Дата: 10.04.2024 15:07
Кількість переглядів: 265

                 Ми сьогодні дійсно можемо пишатися рівнем сформованих компетентностей здобувачів освіти нашого ліцею,  зокрема з предмета інформатика.  Окрім того, що під керівництвом  учителя інформатики ЯРОША Олександра Мироновича  учні щорічно здобувають перемоги в конкурсі – захисті дослідницьких МАН України, посідають  призові місця в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з  інформатики та інформаційних технологій, цьогоріч учениця нашого закладу ДРОБОТ Кіра  мала нагоду  гідно представити Черкаську область на Всеукраїнському етапі  олімпіади з інформатики, який проводився з 29.03 по 02.04. 2024 року (м. Чернівці).

           Немає потреби  довго розповідати, наскільки важливим є цей предмет у епоху сучасних ІТ технологій, що, на диво,  саме дівчинка зуміла знайти своє покликання у такій затребуваній галузі науки, скільки знань, вмінь та практичних навичок потрібно здобути,  відповідних компетентностей сформувати, щоб отримати шанс спробувати свої сили на олімпіаді Всеукраїнського рівня!  Що майбутнє України  саме за  такими скромними, відповідальними, ерудованими особистостями, як Кіра, ми впевнені,  тому пишаємося щорічними її здобутками, адже учениця впевнено долає сходинку за сходинкою на шляху до своєї мети.  Окрім гордості за те, що ліцей має такого рівня учителів, здатних  підготувати та виховати  майбутню наукову еліту нашої держави, ми усвідомлюємо, що за   сьогоднішніми перемогами та досягненнями стоїть щоденна клопітка  відповідальна усвідомлена праця вчителя та учениці.

      Пишаємося гідними  результатами роботи учениці 11-Б класу Дробот Кіри та її наставника - учителя інформатики Яроша Олександра Мироновича! Вітаємо ліцей  ще з одним таким вагомим показником знань, який продемонструвала здобувачка освіти нашого закладу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень