A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Здорове харчування – запорука здоров’я

Дата: 01.12.2023 15:09
Кількість переглядів: 140

У всі часи люди особливу увагу звертали на своє здоров’я, піклувалися про нього, винаходили все нові і нові ліки від хвороб і способи зміцнити свій організм та залишатися бадьорими на довгі роки. Тому у першу зимову днину  зі здобувачами освіти 2-Б класу вихователем групи продовженого дня Тамілою Володимирівною Гонтар було проведено бесіду-квест «Здорове харчування – запорука здоров’я». На якій школярі формували уявлення про здорове харчування, про режим харчування, про користь вітамінів. За допомогою онлайн ігор закодованих в QR-кодах школярі формували кошик продуктів для здорового харчування.  Учні сформували правила, яких потрібно дотримуватись для того, щоб бути здоровим і закріпили виконавши завдання «Лікарі рекомендують».

На занятті були використані дидактичні матеріали від дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та EdEra "Основи здорового харчування для учнів 1-4 класів",  а саме вікторина «Здорове харчування» та гра «Сортувальник». За їх допомогою здобувачі освіти вчилися розрізняти різні групи  продуктів та формували правильні смакові звички.

На завершення заняття всі діти виконали завдання квесту «Ми за здорове харчування» та отримали  пам’ятку – тарілку здорового харчування.

 

 

Вихователь групи продовженого дня Гонтар Таміла Володимирівна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень