A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Науково-педагогічний проєкт «Інтелект України» в Жашківському ліцеї №1

Дата: 12.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 140

Призначення проєкту та засіб його реалізації

Суть науково-педагогічного проекту «Інтелект України» полягає не в насиченні дитини поглибленими знаннями, а набутті нею необхідних навичок роботи з інформацією, творчого мислення, раціональної організації навчальної праці та розвитку пізнавальних процесів.

Призначення: сформувати якісний майбутній інтелектуальний фонд нації за рахунок упровадження наукових досягнень та інноваційної практики в системі освіти України.

Для реалізації цієї мети у 1-В,2-В,3-В,4-В,6-В,7-В класах впроваджено освітню програму «Інтелект України», що спрямована на розвиток в учнів інтересу до навчальних предметів природничо-математичного циклу, на формування в них розуміння природничо-наукових і математичних концепцій, операцій та відношень, здатності формулювати й розв’язувати наукові, технічні та технологічні проблеми, логічно мислити, пояснювати, аргументувати, а також здатності до рефлексії, охайності, віри у власну ефективність.У позаурочний час формами реалізації цієї мети може бути гурток з робототехніки та групові заняття з розвитку загальнонавчальних умінь тощо.

Проєктні класи працюють за авторськими навчально-методичними комплектами (навчальна програма, методичні рекомендації для вчителя, підручники, посібники, зошити на друкованій основі, педагогічні програмні засоби тощо), що реалізують навчально-виховні завдання науково-педагогічного проекту «Інтелект України» відповідно до вікових можливостей академічно здібних і обдарованих дітей та учнівської молоді, мають відповідний гриф Міністерства освіти і науки України та видаються за позабюджетні кошти.

У проєкті реалізуються такі методи навчання – дослідницькі, діяльнісні, інформаційні, практико-орієнтовані та мистецькі проекти, сюжетно-рольові ігри, інсценізації,моделювання, ситуаційні вправи, екскурсії, дитяче волонтерство тощо.

 

 


Прийняття електронних заяв про зарахування учнів до 1-х класів у 2024-2025 н.р.


Для зарахування учнів до перших класів батькам необхідно подати електронну заяву за посиланням:  

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

У разі неможливості здійснити самостійно електронну реєстрацію є  можливість зареєструватися в кабінеті секретаря Жашківського ліцею №1. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень