A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Толерантність починається з мене…

Дата: 17.11.2021 15:17
Кількість переглядів: 50

Учні 3–Б класу з класним керівником Нарчинською Наталією Василівною та вихователем групи продовженого дня Задояною Анною Іванівною провели годину спілкування на тему толерантності.

На занятті йшлося про стосунки між людьми, як важливо бути терплячими один до одного, прагнути миру, добра і любові, поваги та взаєморозуміння.

Епіграфом до уроку стали слова: «Щаслива людина та, яка дарує щастя найбільшій кількості людей.»

Кожна людина сама вирішує, яким чином дарувати добро. Хтось приходить на допомогу в скрутну годину. Хтось подасть руку, щоб не впасти або поступиться місцем в автобусі. Хтось ласкаво усміхнеться тобі в обличчя.Добро не можна побачити, але його можна відчути. Відчути в добрих вчинках до природи, в словах, обіймах, в очах та усмішці людей. Толерантність є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі, в державі.

16 листопада 1995 року Принципи толерантності  були закріплені у Декларації, проголошеній та підписаній Юнеско і цей день визнаний Міжнародним Днем толерантності.

Тож на уроці Толерантності школярі 3-Б класу активно працювали разом над створенням Скриньки порад, куди записували секрети толерантного спілкування. Діти крокували доріжками кросвордів і ребусів, щоб дібрати асоціації та прислів’я на тему уроку та скласти «квітку толерантності».

Підсумком заняття стала розмова про важливість добрих вчинків і толерантного ставлення. Адже саме з них виростає мир і порозуміння у світі.

Класний керівник Нарчинська Наталія Василівна

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень