A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Ми за світ проти насилля

Дата: 02.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 189

 

 

 

"Дитячі очі чисті, щирі
В них видно наміри й думки,
Вони хоч чорні, сині, сірі
Бувають радісні й сумні".
     Мабуть радісними є очі дітей, коли в них щасливе дитинство, коли ніщо не пригнічує і не турбує. А сумними - коли діти зазнають страждань і принижень. 
02.12. 2022р. В Жашківському ліцеї 1 психологічною службою школи спільно з інспектором СЮП Уманського РУП Бакал Тетяною та провідним фахівцем із соціальної роботи Кисіль Наталією для учнів 5А, 5Г класів було проведено годину спілкування із елементами тренінгу "Ми за світ проти насилля". Метою даного заняття було теоретичне обгрунтування сутності насильства,  з'ясування основних причин насильства над дітьми та виявлення шляхів його подолання. В ході заняття було переглянуто ряд соціальних роликів "Ми проти насильства", "Що таке домашнє   насильство: діти між двох вогнів", грали в гру "Коло безпеки", де діти відповідали на питання стосовно різних видів насильства, обговорювали їх у групах. Виконували вправу "Мої долоньки проти насильства", а на завершення прикріпили синю стрічку - символ протидії насильства над дітьми на дереві життя.
Такі години спілкування проводяться з метою інформування підлітків про небезпечні види насильства та їх прояви, які існують в суспільстві та нашому житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень