A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Обдарована дитина - це майбутнє України

Дата: 15.12.2023 15:40
Кількість переглядів: 77

Обдаровані діти - майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним вчителем стоїть завдання спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації, шляхом створення оптимальних умов для розвитку всебічно обдарованих учнів. Обдарована дитина - обличчя нової школи, школи - життя. Саме тому розвиток творчих здібностей набуває на сьогоднішній день особливої актуальності, потребує якісно - нового підходу на кожному кроці діяльності. Ми, сучасні вчителі, з Божою ласкою повинні побачити таку дитину, і вміло, підтримуючи за плечі , вести за руку по ниві науки. Здібності та задатки розвиваються та реалізуються при умові сприятливого зовнішнього середовища. Ми визначаємо обдаровану дитину, як таку дитину,що відрізняється від однолітків вираженими здібностями, має внутрішні передумови для високих досягнень,в тому або іншому виді діяльності.

Кажуть, що талант родом із дитинства і що кожна дитина народжується із зернятком у руці. Тільки потрібно знайти поле , де це зернятко найкраще проросте.

Відомо, що творчі здібності учнів найбільш ефективно розвиваються у ході продуктивної творчої діяльності. Цьому сприяють уроки трудового навчання та технологій. Саме тому при виявленні обдарованих дітей з предмету я приділяю особливу увагу креативності, працездатності та працелюбності, і намагаюся розвивати ці якості. Адже для того, щоб домогтися результатів учням необхідні не тільки теоретичні знання, але й практичні вміння та навички.

Працюючи третій рік вчителем трудового навчання у 8-Б класі приємно вражена роботою таких талановитих та обдарованих учениць як Доля Анастасія, Левадна Дана та Харевська Діана які є неодноразовими переможцями Міжнародних конкурсів.

Дівчатка! Вітаю Вас з новими досягненнями, новою перемогою, високою відзнакою!!!!

Так тримати! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому - вчіться, дізнавайтеся нового, розвивайтеся. Нехай ця перемога стане ще одним доказом ваших талантів і здібностей. Нехай вас чекає ще багато перемог!

Миру нам всім!!! Чекаємо на ПЕРЕМОГУ В УКРАЇНІ!!!!

Підготувала вчитель трудового навчання та технологій О. В. Яковець



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень