A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Усвідомлення проблеми, як інструмент у боротьбі з хворобою ВІЛ/СНІД

Дата: 01.12.2022 15:50
Кількість переглядів: 38

1 грудня - Всесвітній день боротьби проти СНІДу. Вперше почали відзначали 1 грудня 1988 р. з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я. Головна мета - звернути увагу суспільства на цю проблему. Символ цього дня - червона стрічка, що означає солідарність із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД. 
На сьогодні в Україні ситуація із захворюванням на ВІЛ та СНІД є критичною  тому дуже важливою є профілактична робота серед молоді,  оскільки саме вони є найбільш уразливою категорією. З цією метою у Жашківському ліцеї 1 було проведено годину спілкування з учнями 9-х класів "Усвідомлення проблеми, як інструмент у боротьбі з хворобою ВІЛ/СНІД". Під час спілкування із підлітками було переглянуто та обговорено ряд соціальних роликів: "1 грудня - Міжнародний день боротьби зі СНІДом", бібліотечний квілт "Знаменитості, які померли від  ВІЛ/СНІДу". Виконували вправу під час, якої розвіювали міф, через що не передається вірус імунодефіциту людини. Висловили свою думку щодо даної проблеми, створивши "Дерево життя".

   Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це важлива нагода проінформувати молодь про проблеми людей, які живуть з ВІЛ/СНІД а також  небезпеку хвороби та її наслідки. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень