A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Перший дзвоник покликав у країну знань

Дата: 01.09.2023 16:02
Кількість переглядів: 59

Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового 2023-2024 навчального року!

Нажаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися завдяки нашим відважним воїнам.

Свято Першого дзвоника пройшло насичено, цікаво, зворушливо та з патріотичним настроєм, адже одинадцятикласники вже зрозуміли, що таке свято у ліцеї для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

 У цей день до нашого закладу завітали міський голова Ігор Андрійович Цибровський та начальник відділу освіти Людмила Григорівна Рябоконь, які побажали всім успіхів, терпіння, натхнення в новому навчальному році.

Директор ліцею, Олександр Миронович Ярош, привітав усіх присутніх з успішним початком навчального року, а також подякував тим, хто допомагає ліцею втілити у життя всі задуми: міській владі, працівникам освіти, батькам учнів.

Отож, дорогі учні, вітаємо вас з Днем знань, з днем мудрості й старанності! Нехай у вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими,  відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягати своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, бути гідними патріотами своєї країни.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень