A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Учнівські таланти на сцені!!!

Дата: 07.12.2021 16:14
Кількість переглядів: 272

Щорічно,  6 грудня  відзначається  державне свято - День Збройних Сил України.  Це загальне, професійне свято всіх українських військовослужбовців, свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

У цей урочистий день вперше відбувся концерт шкільного рок-гурту - «Eternity». Талановиті учні 9 та 10 класів під керівництвом Павла  Врочинського зібралися зі спільною метою: дарувати людям найкращі емоції. Саме для цього Павло Врочинський, Дмитро Степанюк, Віталій Скачко, Максим Соломін та Іванна Гордійчук зібралися разом.

Це перший офіційний вихід на глядача наших учнів. У команді юних талантів – дружність та працелюбність . Гурт продемонстрував гостям свята свою майстерність у грі на електро та бас-гітарі, ударних інструментах та чудовий і неперевершений  вокал. У їх виконанні прозвучали твори українських та зарубіжних композиторів.

Пишаємося своїми учнями та сподіваємося , що подібні заходи стануть доброю традицією нашої школи і ми ще неодноразово зберемо глядачів, аби порадувати їх неймовірною музикою та талантами.

Інформацію підготував учень 9-В класу Вояківський Андрій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень