A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Зворушлива зустріч учнів 1-В класу з воїном ЗСУ

Дата: 29.04.2024 16:14
Кількість переглядів: 328

Воїни – це герої! Вони несуть важливу місію та долають найважчі випробування для того, щоб ми могли жити в мирі та безпеці. Вони є джерелом гордості та натхнення для нас усіх.

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у 1-В класі відбулася дуже зворушлива зустріч учнів із вчителем нашого ліцею Приймаком Володимиром Юрійовичем.

Володимир Юрійович – воїн ЗСУ. Він побував на війні і навіть довелося йому подивитися у вічі смерті.  Це людина сильної волі, міцного характеру, упевнений у собі, справжній патріот України.

З глибоким сумом та болем в очах  ділився з учнями спогадами, розповідав школярам, що пережив за час, проведений на війні. Він своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на    війні,  про солдатську єдність та  братство.

Завершилася зустріч фотографією на пам`ять та подарунками, виготовленими школярами.   Події двох років укотре довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об'єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Інформацію підготувала класний керівник 1-В класу Т.М.Герасимчук

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень