A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

FPV-дрон для ЗСУ

Дата: 12.02.2024 16:28
Кількість переглядів: 43

У цей нелегкий для нашої країни час кожен в силу своїм можливостей підтримує та допомагає нашим захисникам . Не стоять осторонь допомоги і колектив Жашківського ліцею №1. По запитах волонтерів нашої громади,  постійно збираємо та передаємо гуманітарну допомогу для військових, тим самим наближаючи нашу Перемогу.

Цими днями,за ініціативою голови профспілкової організації ліцею Полонської Ніни Володимирівни,  співпрацюючи з волонтером Іриною Поліщук, ми вперше  передали FPV дрон для підрозділу ЗСУ.  Колектив нашого ліцею як ніхто розуміє важливість втілення новітніх технологій на передовій. FPV дрони стають чудовим помічником нашим захисникам в ролі надшвидкого розвідника.

Також не менш важливим арсеналом для наших хлопців стають звичайні термохімічні грілки. В цю холодну пору року надважливим стає безпека кінцівок, які легко піддаються обмороженню. Термохімічні грілки не потребують у використанні додаткових ресурсів, тому чудово підходять для використання на  передовій.

Профспілкова організація, колектив та учні Жашківського ліцею №1 при кожній нагоді намагаються допомогти нашим захисникам, тим самим віддячувати їм за можливість перебувати в теплих домівках, спокійно ходити в школу та навчатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень