A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Земля – наш спільний дім

Дата: 20.04.2023 16:32
Кількість переглядів: 204

 

 

Екологічне виховання – один з пріоритетних напрямків роботи нашого ліцею. 

28 березня 2023 року у онлайн форматі відбувся обласний етап  Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» за темою «Луки мого дитинства».

Агітбригада  екологічного об’єднання “Зелений гомін” Жашківського ліцею №1 взяла участь у обласному етапі конкурсу, представивши відеокліп свого виступу. Вихованці екологічного об'єднання “Зелений гомін” розкрили тему заходу: “Луки мого дитинства”, – а також презентували еколого-просвітницьку та природоохоронну діяльність колективу.

Діти з радістю бігли до школи, готуючись до конкурсу. У військовий час їм особливо хотілося відчути життєву енергію, яку дають хвилинки живого спілкування, виконання танців і пісень, турбота про природу. 

Керівники команди – Колісник Олена Олексіївна та Ященко Наталія Анатоліївна – згуртували навколо себе небайдужих, активних, артистичних, харизматичних захисників природи!

Представляємо наших юних екологів:  Рокша Маргарита (6-А), Загоренко Ірина (6-А), Мельник Тарас (6-В), Косенюк Євангеліна (6-В),  Гинга Дар’я (8-В)  і командир команди – Бойко Віолета (8-В).

Нагадаємо, маючи міцні знання, критичне мислення та згуртованість, команда “Зелений гомін” нашого ліцею у 2021-2022 н.р. здобула почесне перше місце в Україні у наукових битвах в рамках  Всеукраїнського  проєкту «Scientibattle»  Центру «Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності» та  ініціативи Дівчата STEM з сільськогосподарською компанією Corteva Agriscience™ , у якій змагалися   понад 150 команд зі всієї країни. За що організатори передали призи для школи на суму більше 21 тис. грн!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень