A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

"День Соборності України"

Дата: 22.01.2024 17:00
Кількість переглядів: 9

День Соборності України – це свято, що покликане нагадати про єдність і незалежність українського народу. Сьогодні соборність українців охоплює обидві півкулі Землі, у кожному куточку - де 24 лютого пролунало: "Я — українець!" Українці й українки, які воюють. Українці й українки, які працюють. Українці й українки, які допомагають.

Цього дня варто пригадувати події з української історії, аналізувати, що вдалося, а що ні. Сучасні події нинішньої російської агресії лише підсилюють значимість того Акта злуки УНР і ЗУНР, який відбувся на площі біля стародавньої Софії Київської. Бо знову Україну хочуть “пошматувати” та розділити, силою забравши її землі, встановивши штучні кордони й сірі зони, посваривши наш народ, пропагандою ввівши в оману.

22 січня лідери учнівського самоврядування та джури рою Жашківські ОТАМАНИ - Бойко Віолета та Даценко Владислав долучилися до міських заходів з нагоди вшанували всіх державотворців і борців за незалежність та неподільність України. Вихованці нашого закладу завжди є активними учасниками заходів міського рівня, в основу яких закладено формування національно патріотичної думки, народної ідентичності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень