A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Свічки Незламності

Дата: 18.01.2023 17:37
Кількість переглядів: 24

Українці – вільна і незламна нація. У нас одна ціль – Перемога. Досягаємо її разом – як на фронті, так і в тилу. Навіть під час зимових канікул у нашому ліцеї продовжують працювати й допомагати землякам, які наразі стоять на захисті українських земель і роблять усе можливе, щоб звільнити нашу територію від агресора. Окопні свічки, маскувальні сітки, чай із сухофруктів - це лише частина того, що виготовляють у нашому ліцеї. Волонтерять освітяни , учні, батьки та всі технічні працівники  нашого закладу. Очікується, що ці свічки будуть передані солдатам на усій лінії фронту. Таким чином запалає вогник підтримки та єдності українців з усіх регіонів. Адже Україна єдина і нероздільна! І саме такою її бути! Соборна, Вільна, Неподільна – наша ненька Україна!

З нагоди Дня Соборності вихованці гуртка «Джура», учнівське самоврядування, юні волонтери  передали власноруч виготовлені окопні свічки, плетені сітки та чаї до координаційного центру Жашківської міської ради,  де укомплектовуються гуманітарні вантажі для військових земляків та відправляються за місцем їх призначення.

Пам’ятаймо: єдність дає силу, сила дає перемогу. Україна переможе і людство продовжить шлях еволюції і зрілості. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень