A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

“Zhaporizhian Cossacks – the defenders of Ukraine” (Запорізькі козаки – захисники України)

Дата: 25.04.2024 17:55
Кількість переглядів: 213

Скільки нерозгаданих таємниць має історія козацтва України?! Скільки відважних та мудрих постатей подарувала вона?! І як же багато спільного між минулим та сьогоденням нашої славетної та багатостраждальної батьківщини?!

Так,учні 10-Б класу разом з учителем Білянівською Людмилою Анатоліївною на інтегрованому уроці англійської мови з елементами перевернутого навчання “Zhaporizhian Cossacks the defenders of Ukraine” (Запорізькі козаки – захисники України) намагалися знайти відповіді на ці питання,мандруючи  епохою Запорізької Січі.

Діти тлумачили підібрані прислів’я та пов’язували їх з подіями , які зараз відбуваються у нашій країні ( Fortune favors the brave ( Фортуна прихильна до сміливих) Better to die on your feet than live on your knees ( Краще вмерти стоячи , ніж жити на колінах). Також обговорювали тематичне відео BBC    The warrior cossacks of Ukraine , спростовуючи поширені фейки про козаків. Ще за допомогою підготовлених учнями інтерактивних онлайн ігор  пригадували найвідоміших гетьманів та їх внесок у розбудову вільної держави та дізнались про цікаві факти історії козацтва . Зокрема, найбільше вражало вміння козаків не тільки бути талановитими воїнами, які вправно володіли різною зброєю та мали добре організований устрій Січі, а й те, що вони були мудрими віруючими людьми, які довели світу, що Україна – земля вільних та відважних.

І зараз наших воїнів називають гордим словом « український козак», адже вони гідно  продовжують справу своїх героїчних предків , щодня жертвуючи найціннішим і наближаючи нашу перемогу.

 

Учитель англійської мови – Білянівська Л.А.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень