A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Земля наш дім, нам жити в нім!

Дата: 22.04.2024 20:46
Кількість переглядів: 17

22 квітня – Всесвітній  День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.
 
До Міжнародного Дня Землі бібліотекарі ліцею разом з вихователем ГПД провели тематичну бесіду  «Земля наш дім, нам жити в нім!» у 1 –Г класі, метою якої було привернути увагу діток на екологічні проблеми, до природи, щоб розуміти й берегти  її, допомагали дорослим очистити від сміття прилеглу територію свого будинку та висадити хоча б одне деревце. Не залишили нікого байдужими цікаві книжкові історії про навколишнє середовище, про воду, повітря, флору і фауну Землі. Учні не тільки корисно й весело провели час, але й розширили свій світогляд, розвинули кмітливість, навчилися пізнавати нове, а також діти власноруч створили закладки до книг з зображенням казкових звірів. Працівники бібліотеки підготували книжкову виставку «Знай, люби, бережи», де представлена література, яка виховує любов до природи, викликає прагнення бережливого ставлення до неї, стимулює дитячу фантазію й уяву. Таким чином діти нагадали усім про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.

Бібліотекарі ліцею Шевчук В.І., Матусевич А.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень