A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Відзнака за популяризацію педагогічного досвіду

Дата: 29.08.2023 21:52
Кількість переглядів: 145

Сучасний освітній процес вимагає різноманітного, творчого та діджиталізованого підходу. Особливо в умовах самостійної та дистанційної освіти на допомогу приходять електронні освітні ресурси  — навчальні, наукові, інформаційні, довідкові матеріали та засоби, розроблені в електронній формі й представлені на носіях будь-якого типу або розміщені у комп'ютерних мережах, які відтворюються за допомогою електронних цифрових технічних засобів.  Такі дидактичні матеріали необхідні для ефективної організації навчально-виховного процесу, в частині, що стосується його наповнення якісними навчально-методичними матеріалами.

Педагоги Жашківського ліцею №1 завжди готові до змін та новинок ЕОР в організації освітнього процесу наших учнів та створюють власні розробки відповідного до свого предмету, напрямку. Так уже впродовж кількох років ЧОІПОПП відзначено діяльність учителів :

Колодій Наталії  Вікторівни  Назва ЕОР«Лепетунчик – говорунчик» -

Мукомели Лариси Антонівни   Назва ЕОР Світ невидимий. 3клас –

Пришлюк Алли  Василівна  Назва ЕОР       Допитливий аграрій         

Красилівська Наталія Андріївна   Матеріали для уроку з  української мови до теми «Будова слова. Орфографія» (5клас) -

Матусевич Анна Миколаївна  Відео уроки по темі «Національно-визвольне повстання українського народу середини XVII ст.»

  Малюх Наталія Михайлівна Посібник лабораторних дослідів з хімії. 7 клас. Попередні роки відзначені роботи соціально-психологіної служби,  щорічна діяльність кафедри учителів іноземної мови, природнично-математичної кафедри у напрямку STEM  освіти.

Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації  23 серпня 2023 року   відзначили  діяльність закладу та особисто вручили диплом директору Олександру Мироновичу Ярошу  за популяризація здобутків колективу у рамках конкурсу на найкращий електронний освітній ресурс.

 

У цій відзнаці діяльність усіх працівників закладу та кожного педагога зокрема. Адже ЕОР є важливим інструментом навчально-виховного процесу, має навчально-методичне призначення та використовується для забезпечення навчальної діяльності вихованців і вважається одним з головних елементів інформаційно-освітнього середовища.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень