A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Результати опитування щодо використання GoogleClassroom та електронного щоденника учасниками освітнього процесу Жашківського ліцею №1

Дата: 08.02.2023 22:51
Кількість переглядів: 49

У зв'язку зі складними енергетичними умовами під час освітнього процесу та відсутністю можливості навчатися дистанційно у синхронному та асинхронному режимі,  з метою покращення умов навчання серед батьків здобувачів освіти у період з 18 по 20 січня 2023 року було проведено опитування.

Станом на 22 січня 2023 року в ліцеї навчається 918 учнів. В опитуванні взяли участь  553 респонденти, що становить 60% від кількості здобувачів освіти.

  1. Чи виникають у Вашої дитини проблеми з під'єднанням до  GoogleClassroom (так –200, ні - 353)

  1. Якщо ви у  попередньому питанні відповіли "так", то з чим це пов'язано?

 

 

 

  1. Чи працює Ваша дитина у асинхронному режимі (самостійно) за тими завданнями, які створено учителем у  GoogleClassroom?

  1. Чи потребуєте Ви допомоги у  підключенні до GoogleClassroom та його використанні?

  1. Чи потребує Ваша дитина допомоги у  підключенні до GoogleClassroom та його використанні?

 

 

  1. Чи маєте Ви доступ та користуєтеся  електронним щоденником на порталі "Нові знання"?

 

Висновки та рекомендації учасникам освітнього процесу:

1.Порталом «Нові знання» (електронний щоденник)  користується 77,9% опитаних учасників освітнього процесу. З’ясовано, що частина з них не використовує даний портал тому, що не має доступу (логіна, пароля).

Пропозиції:

1.1. Класним керівникам повідомити учнів та батьків про можливість отримання ними нових логінів та паролів для входу на портал «Нові знання»та надати інформацію  директору щодо бажаючих отримати консультацію про приєднання, користування тощо даним порталом.

1.2. Класним керівникам з’ясувати хто не має доступу, та отримати нові паролі та логіни для входу, роздати батькам, перевірити чи отримали батьки доступ(приєдналися).

2.Потребу у допомозі щодо підключення до GoogleClassroom та його використання виявили 15,7 % батьків та 13,2% учнів.

Пропозиції:

2.1.класним керівникам повідомити учнів та батьків про надання практичних консультаційщодо підключення та використання GoogleClassroomусім учасникам освітнього процесу, які виявилибажання отримати допомогу у  користуванніданою платформою.

2.2. Увага! 28.01.2023 та 04.02.2023 у приміщенні Жашківського ліцею №1 (кабінет директора)з 10.00 до 13.00 учителі інформатики надаватимуть практичні консультації щодо підключення та використання GoogleClassroom усім учасникам освітнього процесу, які виявили бажання отримати допомогу у  користуванні порталу «Нові знання» та платформою GoogleClassroom. Запрошуються усі учасники освітнього процесу!

3.Класним керівникам перевірити та відкоригувати список приєднаних учнів (їхніх діючих акаунтів) до GoogleClassroom, за потреби видалили недіючі або  сторонні акаунти (До 05.02.2023).

4. Усім педагогічним працівникам не дозволяється приєднувати сторонніх осіб (не учасників освітнього процесу)  до GoogleClassroom, передавати покликання або код доступу на приєднання сторонніх осіб (Постійно).

 

Інформацію підготовлено дирекцією Жашківського ліцею №1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень