A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

"Ти як?" Ментальне здоров'я"

Дата: 26.10.2023 23:57
Кількість переглядів: 150

Не можна лікувати тіло, не лікуючи
 душу. (Сократ)
Ментальне здоров'я - це стан благополуччя при якому людина може реалізовувати власний потенціал, долати життєві стреси, продуктивно й плідно працювати.
26 жовтня 2023 року в рамках Всеукраїнської програми ментальне здоров' я "Ти  як?". Координаційний центр з психічного здоров' я при кабінеті Міністрів України та програми unicef. В Жашківському ліцеї 1, психологічною службою школи для педагогічних працівників закладу було проведено психологічну кав'ярню (тренінг) "Ти як?  Ментальне здоров'я". Під час якого створили атмосферу довіри та комфортну обстановку у колективі, надали педагогам інформацію про ментальне здоров'я та способи його підтримки, використовуючи вправи: "Цікавинки про мене", "Багаж щастя", "Мої ресурси", та вправи для знімання тривожності "Подушка безпеки", "Лимон". Вправи на дихання "Дихання по квадрату", аутотренінг "Метелик". Переглянули відео "Скажи чесно, ТИ як?" Злата Огневич, Соломія Вітвіцька".
Обговорювали власні почуття та емоції, які відчували під час тренінгу. На завершення пригощалися запашною кавою, чаєм та домашніми смаколиками.
Дякуємо педагогічним працівникам, які відвідали нашу психологічну кав'ярню, за щирі, позитивні емоції. Такі заняття необхідні для дружньої психоемоційної атмосфери, обміном набутого досвіду між колегами. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень