A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Година державності «Українська символіка – наш оберіг"

У 7 - Б класі пройшла година державності «Українська символіка – наш оберіг". Метою заходу є розширення  знань  учнів про державні символи України: Герб, Гімн, Прапор, їх історичного минулого, виховання почуття патріотизму та поваги до державних символів, як оберегу нашої держави.

12:38 23.10.2023

День бібліотворчості

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» в бібліотеці нашого ліцею пройшов День бібліотворчості. Другокласники власноруч виготовили патріотичні закладки для книг. Робота проходила в теплій, дружній та веселій атмосфері.

12:38 23.10.2023

Урок народознавства "Традиції та звичаї України"

Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. З прадавніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі, адже в них - світовідчуття та світосприймання нашого народу. У них пояснюються та обґрунтовуються взаємини між людьми, цінність духовної культури окремої людини і народу взагалі.

11:38 23.10.2023

Літературна гра-забава «Герої української казки»

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 2023 «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» у 2-Г класі проведено літературну гру-забаву «Герої української казки». Мета заходу  – в ігровій формі поглибити знання дітей про народні казки, розвивати творчі здібності, виховувати шанобливе ставлення до української народної творчості.

14:06 05.10.2023

Україна моя вишивана

До Дня вишиванки у бібліотеці нашого ліцею встановлено тематичну книжкову виставку та пройшов урок народознавства "Україна моя вишивана». Учні 1 класів мали нагоду ознайомилися з мистецтвом та ремеслом українців у створені вишивки, адже в залежності від регіону існують певні розбіжності у використанні елементів орнаментів, естетичності їх розташування, гами кольорів, а також у використанні певних технік. 

17:56 19.05.2023

Україна - європейська держава

З учнями 1 - Г класу  проведена інформаційна бібліотечна година "Україна - європейська країна". Діти знайомилися з видатними місцями та пам"ятками історії і культури України. Обговорили що таке Європа, з яким континентом вона межує, яка найменша держава світу, яка найбільша країна Європи.

17:31 19.05.2023

Маленька казкарка

Ви ще не знайомі з метеликами Кеті і Джері, з лелеками Лелею та Кеком?! Тоді Вам неодмінно потрібно з ними познайомитися!  Вони герої казки "Кращі друзі", авторка якої, учениця 4-А класу нашого ліцею - Мамедова Аміна. Свій твір вона подарувала бібліотеці нашого закладу, аби всі мали можливість його прочитати.

16:32 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень