A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Щедрівка з сином Щедриком іде

В нашій Україні Свято гарне є! Це Щедрівка з сином Щедриком іде! Колядка, щедрівка, засівання це -- золоті традиції українського Різдва. Традиції, які допомагають вірити у добро, світ краси і таїнства, духовного щастя. Тому Щедрівка, щедрувала у класній родині 2 - Г класу. Діти пригостилися смаколиками та кутею.

16:21 14.01.2022

Старий Новий рік прийшов, двері йому відкрий скоріше.

Старий Новий рік прийшов, двері йому відкрий скоріше. З ним удача в дім ввійде, серцю стане веселіше. Ми бажаєм не хворіти, і радіти кожній миті, ні про що не шкодувати. З посмішкою все сприймати... Щиро вітає 3-В клас всіх з прийдешніми Святами. Сьогодні група продовженого дня проходила у вигляді створення творчих робіт - газет про сімейні зимові традиції кожного учня. Дітки розфарбовували та записували як проходять різдвяні свята в їхній родині. Розповідали про традиції, враження, улюблені святкові страви та частування. Діти ділилися думками та вказували за що вони люблять зиму. Також вихователька розповіла про Щедрий вечір, Старий Новий рік, та чому люди називають цей день святом Меланки, учні дізналися про традиції та цікаві факти.

13:41 14.01.2022

Традиції Старого Нового року

Найважливішою традицією Старого Нового року є посівання. Посівати починають ще з самого ранку до сходу сонця, переважно хлопчики або чоловіки. 

14:58 13.01.2022

Книжковий світ-то особливий світ

Учні 4-Б класу поринувши в світ книг вчилися визначати реальні та казкові події.Працюючи з цікавими завданнями діти виховували бережне ставлення до книг,бажання читати. Ну і звичайно поділились між собою інформацією про свою улюблену книгу.

09:51 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень