A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Берегиня наша, українська хустка

7- грудня - Всесвітній день української хустки. У 1-Г класі вихователь групи продовженого дня Павлюк Тетяна Павлівна провела виховну годину, на якій ознайомила дітей з хусткою- оберегом, яку роль відігравала і відіграє вона в наш час.

18:34 07.12.2021

Гарна хустка у всій її пишій красі

Хустка - крила над батьківським краєм,  Вона барви ввібрала у себе усі . Зустрічайте це диво Вкраїни -  Гарну хустку у всій її пишій красі.

17:25 07.12.2021

Традиції живуть – доки ми їх продовжуємо і пам’ятаємо!

7 грудня – християни вшановують пам’ять великомучениці  Катерини. А також цього дня відзначається Всесвітній день української хустки. Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом. Це — невід’ємна  частина української культурної спадщини. Учні початкової школи разом з класними керівниками активно долучився до флешмобу «Зроби фото з хусткою». Хустка об’єднала дівчину і жінку, минуле і сьогодення, ніжну дівочу красу та щиру жіночу вроду. Традиції живуть – доки ми їх продовжуємо і пам’ятаємо!

17:20 07.12.2021

Побачити, доторкнутися, дослідити

Предмет "Я досліджую світ"  допомагає дітям гарно і швидко засвоювати навчальний матеріал. Це можливість  в НУШ побачити, доторкнутися, дослідити.Тема наших уроків зараз в 4-Г "Будова скелета". Мета-вивчити відділи скелета людини, його особливості. На уроках демонстрація муляжів,таблиць, відео, тому все цікаво, дивно. Основний прийом уроку-постановка проблемного питання.Все спрямовано на знання дітей.На уроках образотворчого мистецтва - закріплюємо їх аплікаціями.

16:51 07.12.2021

Хустка-крила над батьківським краєм

Хустка-крила над батьківським краєм.Сьогодні,7 грудня,у 2-Б класі на класній годині діти дізналися як і хто носив хустки,Ольга Яківна провела майстер-клас по пов'язуванні хустки. Діти складали прислів'я,придумували узори для хусток.Не соромтеся ,дівчатка,носити хустку.

16:45 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень