A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Чим ми схожі?

16 листопада святкують Міжнародний день толерантності. 1-Б клас не залишився осторонь цього дня. Година спілкування пройшла з метою ознайомлення дітей з поняттям "толерантність";

15:38 17.11.2021

Усі ми різні, але рівні

Останнім часом слово „толерантність” набуло значної популярності і стало міжнародним терміном і важливим поняттям у проблематиці миру. У виховному процесі тема „толерантність” відіграє також велике значення.

15:33 17.11.2021

Толерантність починається з мене…

Учні 3–Б класу з класним керівником Нарчинською Наталією Василівною та вихователем групи продовженого дня Задояною Анною Іванівною провели годину спілкування на тему толерантності.

15:17 17.11.2021

Талановиті пальчики

У 2-В класі (Інтелект України) другий рік працює гурток «Кольорова мозаїка» під керівництвом Альони Василівни Яковець. Альона Василівна докладає багато зусиль для того, щоб заняття були цікавими і корисними для дітей. Робота з ножицями розвиває моторику руки, а розміщення деталей майбутнього виробу – окомір. Ці параметри дуже важливі для формування навичок каліграфічного письма, що для мене як учителя, дуже важливо. Роботи виконанні дітьми красиві, різноманітні. Альона Василівна використовує метод сезонних змін. Ми з дітьми вдячні їй за цікаві години спілкування.

15:14 17.11.2021

Здорове серце - здорове життя

Щоб бути здоровими, треба дуже добре знати свій організм.Скільки  знань можна отримати на уроках з предмету"Я досліджую світ"! Вивчали  учні  4-Г сьогодні наше сердечко. Воно і для життя, навіть і для почуттів.....За 70 років життя серце людини скорочується більше 2 500 000 000 разів. З кожним скороченням серце виштовхує в артерії 70-80 мл крові. Приблизно 12 ударів досить, щоб заповнити, наприклад, стандартний літровий пакет. В організмі багато парних органів, а серце – на самоті. Бережіть серце!

15:05 17.11.2021

 Ми  вже дуже розумні з анатомії стали і сьогодні всі свої знання показали!

 Ми  вже дуже розумні з анатомії стали і сьогодні всі свої знання показали! 4-Г підводить підсумки з теми" Органи людини".Чому ми так багато приділяли часу?  Тому, що це наше здоров'я і життя. На уроці цікавинки:  загадки, відео, ігри  lego, "Де що?, пазли Серце". Молодці, навчаємося далі.

22:46 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень