A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека на дорозі

Життя- найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити. Щоб не сталося біди, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. Тому, традиційно в листопаді, проводяться заходи з профілактики дорожньо-транспортного травматизму з участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

22:13 16.11.2021

Навчання через дію

Проєктна робота – одна з найбільш цікавих методик, які може використовувати вчитель. Вона дозволяє ефективно реалізувати комунікативний підхід у навчальному процесі з іноземної мови, забезпечити активну практику для кожного учня з метою формування в учнів необхідних вмінь і навичок мовленнєвої діяльності.

11:13 15.11.2021

Твори добро

   13 листопада відзначають Всесвітній День доброти. Доброта - це міжнародна мова, яку люди однаково добре розуміють в усьому світі. Всесвітній день доброти насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу. Творити добрі справи неймовірно легко. Навіть просто добра усмішка незнайомій людині – вже здатна творити чудеса. Адже добрі справи підвищують всім настрій, краще впливають на самопочуття, підвищують життєвий тонус.

16:56 12.11.2021

Запрошуємо до театру

У 1 - Г класі вихователь групи продовженого дня Павлюк Тетяна Павлівна провела виховну годину на тему: " Запрошуємо до театру". Діти познайомилися з тим, що таке театр, правилами поведінки у театрі, спробували себе у ролі акторів. Силами учнів були поставлені лялькові вистави казок "Ріпка" та "Колобок".

16:36 12.11.2021

Дарунки пані Осені

Осінь, як справжня господиня, зустрічає гостей на воротах своєї господи, наготувавши безліч смачних страв, прикрасивши квітами подвір’я, назбиравши цілий віз дарунків щедрого врожаю.

16:19 12.11.2021

Ми прийшли до театру

Театр для нас  - це наче казка. Тут можна зняти свою маску. Театр - це море сподівань і нездійсненних побажань... 

15:47 12.11.2021

Колективний проект "Жашків очима дітей"

На уроках "Я досліджую" світ учні 2-А класу створили колективний проект "Жашків очима дітей". Під час  роботи над проектом діти провели дослідження цікавих місць рідного міста. Ця діяльність сприяла формуванню у учнів дбайливого ставлення до навколишнього середовища та почуття гордості за свою маленьку Батьківщину.

14:42 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень