A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Корисні властивості мохів

Про корисні властивості мохів люди дізналися дуже давно. Його використовують в медицині, зокрема в лікуванні грязями, в будівництві як утеплювач . На території України досить поширений мох сфагнум, який здебільшого росте на болотах. Рештки цього моху накопичуються на дні й утворюють  відому корисну копалину --торф, що є хорошим добривом для грунту  і як паливо для електростанцій.

15:45 08.11.2021

Ігри люблять всі

Ось і закінчився ще один пізнавальний та цікавий тиждень для учнів 1-А класу «Світ гри».

15:39 08.11.2021

Чарівні перетворення

Продовжуючи свою пізнавальну діяльність учні 4-Б та 4-Г класу на ГПД,  вдалися до "перетворень". Діти використовуючи пластикову пляшку та пластелин виготовили макет вулкану, а давши реакцію соді та оцту відтворили виверження "магми" на поверхню.

15:19 08.11.2021

Гра - це не тільки задоволення, а й мислення та пізнання нового

На протязі цього тижня учні 1-Г класу працювали над темою тижня " Світ гри".Учні грали в рухливі ігри на уроках фізичної культури, в цікаві ігри на ранкових зустрічах, впроваджували елементи гри на уроках. Також проводили дослідження в які ігри грали їхні батьки коли були такого ж віку, як вони.

15:19 08.11.2021

НАПЕРЕДОДНІ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРУ

Напередодні Міжнародного дня миру на платформі "На Урок" проходив Всеукраїнський конкурс "Мир - мова щастя",  у якому могли взяти  участь  усі бажаючі. Учні 5-Г класу разом із класним керівником Крот О. О. не залишились осторонь. Діти  з ООП проходили конкурс з допомогою асистента вчителя Гонтар Т. В.. За свої старання усі були нагороджені дипломами та сертифікатами.

12:32 08.11.2021

ВИРАЖАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ЖИВОПИСУ

"Живопис. Виражальні можливості живопису",-саме над цією темою працювали учні 5 - Б класу сьогодні разом із учителем образотворчого мистецтва Деркач Тетяною Олексіївною. Формували поняття про колір, як засіб виразності живопису та про його характерні ознаки, насиченість, світлоту. Розвивали композиційні вміння та естетичний смак.

08:06 08.11.2021

МОЛОДЬ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!

 Учні 10-А класу на уроці англійської мови розробили власні реклами продуктів здорового харчування, логотипи, продукцію та заохочували один одного її придбати. Усі  креативно підійшли до виконання завдання, розвиваючи творчі та підприємницькі уміння і навички усного висловлювання. 

08:06 08.11.2021

ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ "В ДІЇ"

Що може бути цікавіше та смачніше, ніж тема "їжа" (Food) у 5 класі? Яскраві ілюстрації, цікаві інтерактивні завдання в додатку Learning Apps для активізації вокабуляру, та веселі енерджайзери розвивають лексичні навички та заряджають позитивом. Весело та легко до нових знань з 5-А та Рокшою О. В. 

15:20 05.11.2021

Творчість юних талантів

Музика – це не просто поєднання звуків, а відчуття гармонії та стан душі . Звуки можуть бути короткі та довгі, слабкі та сильні. Хтось любить народну музику, хтось класику, реп, поп-музику . Але прожити без цих уже звичних звуків доволі складно.У кожного є улюблений музичний гурт . А тепер і в нашій школі  гурт  «Eternity». Талановиті учні 9 та 10 класів під керівництвом  Павла Врочинського  виконують твори відомих композиторів. Наш гурт має свою власну вокалістку Гордійчук Іванку, барабанщика Степанюка Дмитра,  гітаристів  Соломіна Максима, Скачка Віталія, Врочинського Павла, мікшера Мельника Володимира. Свій перший концерт гурт планує провести в стінах рідної школи на честь Дня збройних сил України 6 грудня.

10:20 05.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень