A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Урок на свіжому повітрі

Осінь- чарівниця неповторними барвами вабить всіх і до лісу, і в парки. Ось і учні 2-А класу прийшли до осіннього парку, де провели урок образотворчого мистецтва. Діти радісно збирали різнокольорові листочки і створювали з них аплікацію на асфальті. Працювали групами. Одні викладали чудові квіти, інші - пухнастого ведмедика. Потім розпізнавали дерева за листям, милувалися їх красою, спостерігали як листочки кружляють у вальсі,  з задоволенням бігали по листяному килиму. 

15:06 22.10.2021

Любити свою країну - обов'язок кожного

Любити свою країну - обов'язок кожного. Вміти розповісти про свою державу всьому світу - це вершина майстерності. Сьогодні до учнів 4В класу на уроці англійської мови завітала в гості a little cloud "Khmarynka", яка любить розповідати цікавинки. Учні вивчили нові слова по темі "Defender's Day" , читали текст для отримання потрібної інформації та виконували різні види завдань на основі тексту . По закінченню учні створили власну "Thank you" note для захисників та a beautiful map of Ukraine. HAPPY DEFERNDER'S DAY!

15:00 22.10.2021

ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ (профорієнтаційна зустріч з представниками НУБіП України)

Сьогодні, 22 жовтня,  у приміщенні  школи відбулась зустріч вчителів та учнів 8-11 класів Жашківської  територіальної громади з  представниками Національного університету біоресурсів і природокористування  України Садком Михайлом Григоровичем та Кузьмінською Оленою Герантіївною, доцентами кафедри інформаційних систем та технологій на тему: "Організація роботи майбутнього ІТ- фахівця у співпраці факультету ІТ НУБіП України та шкіл ТГ".  Метою такої  співпраці є вирішення питання залучення школярів до обрання професії та  практичної підготовки айті-працівників високого професійного рівня. Такі зустрічі стали уже традиційними та  відбуваються під  патронатом міського голови Ігоря Андрійовича Цибровського,  Жашківського  міського відділу освіти. Наша школа є базовою для такої співпраці. По завершенні зустрічі директор школи О.М. Ярош провів екскурсію кабінетами інформатики та лего. Планується  проведенння  циклу онлайн-вебінарів щомісячно.   Дату наступного вебінару буде обговорено додатково. Дякуємо представникам НУБіП за цікаву та змістовну інформацію.  Сподіваємось на подальшу творчу співпрацю.

12:06 22.10.2021

Осінній ярмарок

Учні 1 – А класу завершили роботу тижня «Ми-підприємливі» із предмету « Я досліджую світ», на якому  збагатили своє мовлення новими словами та познайомились із історією виникнення понять «підприємливі», «підприємництво», « підприємницька діяльність», а також дізналися про підприємливих добродіїв Жашківщини, серед яких є їхні батьки, бабусі.

16:56 21.10.2021

Любіть Україну і шануйте традиції свого роду

 "Любіть Україну і шануйте традиції свого роду"- під таким гаслом учні 4-Б класу працювали над проєктом "Звичаї мого роду". На підсумковому уроці з теми:"Машина часу" діти презентували свої дослідження, зробили висновок про важливе місце родини у житті кожної людини, про традиції,які переходять від покоління до покоління.

16:13 21.10.2021

Подорож до Країни Доброчесності

  Подорож до Країни Доброчесності з класним керівником Нарчинською Н.В. та асистентом вчителя Задояною А. І.продовжується…

15:49 21.10.2021

Робота над навчально-пізнавальним проєктом «ЗОЛОТОКОСА ОСІНЬ»

  Ось і завітала справжня осінь до нашого краю. Позолотила  платтячка білокорим берізкам, почервонила листя кленам, заквітчала сади осінніми квітами, порозкидала по галявинах смачнющих грибів. Для кожного осінь по-своєму прекрасна. У всіх вона різна…

13:49 21.10.2021

Участь рою Жашківські "ОТАМАНИ" в обласному онлайн-конкурсі ватр роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") "Дякуємо захисникам України"

Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради Черкаської області

11:58 21.10.2021

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Дорогого нашого директора школи вітаємо з цим світлим Днем! Бажаємо Божого благословення  у здісненні творчих планів, наснаги, благополуччня, підтримки родини та поваги  від людей! Добра Вам та Вашій сім’ї!

10:28 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень