A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

День вітамінного шашлика

Нещодавно у 2-А класі було проведено "День вітамінного шашличка". Діти з батьками дружно працювали і приготували вітамінні шашлички. На уроці інтегрованого курсу "Я досліджую світ" учні цікаво демонстрували свої вироби, розповідали про їх користь  та, з яких продуктів виготовили. Чого тут тільки не було! Яблука та груші, сливи й виноград, ківі та банани, калина і м'ята, мандарини й апельсини, помідори та огірки,морква й петрушка. Потім всі гарно смакували та збагачували свій організм вітамінами, гарним настроєм.

15:22 20.10.2021

Звідки береться бета-каротин?

Щоб отримати відповідь на запитання: "Звідки береться бета-каротин?", учні 4-Г класу провели на уроці інтегрованого курсу "Я досліджую світ" цікаві і корисні досліди. Діти дізналися у яких овочах і фруктах міститься цей вітамін, яку функцію виконує в організмі людини. Було цікаво та пізнавально.

19:02 19.10.2021

Всеукраїнський день відповідальності людини

19 жовтня– Всеукраїнський день відповідальності людини. Державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначатиметься щороку  у день народження Богдана Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини». Долучайтеся до відзначення! Діти 1-А класу на групі продовженого дня розглянули та ознайомилися з кожним із питань Відповідальної людини!

19:01 19.10.2021

І знову досліджуємо...

4-А клас знову досліджує на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Учні  дізнались з чого отримують крохмаль, визначали в яких продуктах його додали як загущувач. А ще дізналися, що таке бета - каротин, чи потрібен він людині та як його побачити в овочах та фруктах. Як справжні науковці обговорювали, висували гіпотези та перевіряли їх. Було весело та цікаво. 

19:00 19.10.2021

"Якщо б кожна людина на клаптику землі своєї, зробила все, що вона може, яка прекрасна була б наша Земля"   

Сьогодні, 19 жовтня батьки учнів 7-Б та 9-В класів Жашківської спеціалізованої школи #1 на чолі з головами батьківських комітетів Фастовець В. В. та Якобчук Т. Г., посприяли вдосконаленню благоустрою шкільного подвір'я, а саме в оформленні закріплених за ними клумб, з використанням елементів ландшафтного дизайну.

17:58 19.10.2021

Учні вивчали "Тактичну підготовку"

На уроці "Захисту України" учнів мали можливість ознайомитись з завданнями, прийомами і способами дій солдата на полі бою у складі бойових груп. Розглянули роль дрібних груп підрозділів у боротьбі з мобільними групами супротивника. Порядок пересування. Способи і прийоми пересування солдатів у бою під час дій у пішому порядку.

17:43 19.10.2021

Іван Піддубний. 150-річчя легендарного силача

Цьогоріч в Україні відзначають 150 років від дня народження Івана Піддубного. Іван Максимович - легендарний силач, професійний борець, атлет, артист цирку, шестиразовий чемпіон світу з греко-римської боротьби, природно обдарована й загартована тренуваннями людина унікальної могутності, витривалості, моторності, справжній патріот.

20:35 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень