A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Ми - нащадки козаків

 Традиційно, у переддень свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у 4-В класі було проведено виховну годину  "Ми нащадки козаків".

19:26 13.10.2021

Ми - діти  козацького роду

У 2-А класі до свята проведено виховний захід ''Ми - діти козацького роду'',перегляд відео'' Дітям про козаків''і тест після перегляду. Діти робили аплікації, малюнки, писали привітання воїнам - захисникам України, з лего створювали військову техніку.

19:21 13.10.2021

Ми роду козацького діти

Вшановуючи традиції українського народу, наше славне минуле і сьогодення напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці , Дня українського козацтва та Дня захисників України учні 4-Б класу Жашківської спеціалізованої школи №1 провели цікаву виховну годину «Ми роду козацького діти» Це свято тих, хто ладен у будь яку хвилину Родину захищати і рідну Україну.  Хай множаться здобутки, Життя  хай процвітає, Покрови Божа Матір Народ хай огортає!

19:09 13.10.2021

Нащадки козаків

Учні 4-Б та 4-Г класу на групі продовженого дня продовжили виховну годину до Дня українського козацтва, закріпили прислів'я про козаків та знання про  традиційний одяг(кольори та орнамент). Забарвили тематичні розмальовки.

18:53 13.10.2021

Ми козацького роду

З нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва в 1-Б класі була проведена  виховна година “Ми козацького роду". На якій діти подорожували козацькими стежками. Ознайомилися з значенням слова "козак", козацькою символікою, вивчали прислів'я про козаків, розфарбовували малюнки. А підсумком виховної години була "Козацька вікторина", після якої юні козачата 1-Б класу були нагороджені медалями.

18:46 13.10.2021

Дітям про козаків

Цікавий та пізнавальний виховний захід «Ми – роду козацького діти» було проведено у 1-А класі. Першокласники дізналися про козацьку добу, козаків, їх побут, звичаї і традиції.

18:28 13.10.2021

День захисника і захисниць України

"14 жовтня - День українського козацтва та День захисника і захисниць України" - Цікавий виховний захід, що відбувся в 2-Г класі. Учні  ознайомились із історією виникнення свята та розважались веселими конкурсами, проявили свою витримку, сміливість і кмітливість. Виховний захід виховує почуття патріотизму в дітей та сприяє згуртованості класного колективу.

18:24 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень