A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Любіть Україну і шануйте традиції свого роду

 "Любіть Україну і шануйте традиції свого роду"- під таким гаслом учні 4-Б класу працювали над проєктом "Звичаї мого роду". На підсумковому уроці з теми:"Машина часу" діти презентували свої дослідження, зробили висновок про важливе місце родини у житті кожної людини, про традиції,які переходять від покоління до покоління.

16:13 21.10.2021

Подорож до Країни Доброчесності

  Подорож до Країни Доброчесності з класним керівником Нарчинською Н.В. та асистентом вчителя Задояною А. І.продовжується…

15:49 21.10.2021

Робота над навчально-пізнавальним проєктом «ЗОЛОТОКОСА ОСІНЬ»

  Ось і завітала справжня осінь до нашого краю. Позолотила  платтячка білокорим берізкам, почервонила листя кленам, заквітчала сади осінніми квітами, порозкидала по галявинах смачнющих грибів. Для кожного осінь по-своєму прекрасна. У всіх вона різна…

13:49 21.10.2021

Участь рою Жашківські "ОТАМАНИ" в обласному онлайн-конкурсі ватр роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") "Дякуємо захисникам України"

Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради Черкаської області

11:58 21.10.2021

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Дорогого нашого директора школи вітаємо з цим світлим Днем! Бажаємо Божого благословення  у здісненні творчих планів, наснаги, благополуччня, підтримки родини та поваги  від людей! Добра Вам та Вашій сім’ї!

10:28 21.10.2021

МОЛОДЬ ЗМІНИТЬ УКРАЇНУ

Україна має багато вірних синів і дочок, які боряться за її територію, за розвиток, сьогодення та майбутнє. Цьогоріч ми  вперше відзначатимемо Всеукраїнський День відповідальності людини, водночас вшановуючи пам’ять видатної особистості Богдана Дмитровича Гаврилишина. Доля спонукала його жити і працювати в Канаді та Швейцарії, він побував більш ніж у 90 країн світу, але його серце завжди належало Україні. У 2013 році він став автором «Декларації відповідальності людей». Згідно з Постановою Верховної Ради № 5286 від 16 липня 2021 року в Україні щорічно 19 жовтня відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини.

10:08 21.10.2021

Про що можуть розповісти відбитки пальців

Про що можуть розповісти відбитки пальців. Дактилоскопія. Сьогодні учні 4-Г класу досліджували  малюнок  шкіри на пальцях, вчилися правильно це робити, отже , дізналися, що це може бути доказом провини. Було надзвичайно цікаво.

15:30 20.10.2021

День вітамінного шашлика

Нещодавно у 2-А класі було проведено "День вітамінного шашличка". Діти з батьками дружно працювали і приготували вітамінні шашлички. На уроці інтегрованого курсу "Я досліджую світ" учні цікаво демонстрували свої вироби, розповідали про їх користь  та, з яких продуктів виготовили. Чого тут тільки не було! Яблука та груші, сливи й виноград, ківі та банани, калина і м'ята, мандарини й апельсини, помідори та огірки,морква й петрушка. Потім всі гарно смакували та збагачували свій організм вітамінами, гарним настроєм.

15:22 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень