A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

Ми - діти роду козацького

Учні 3-В класу також святкували День козацтва.Ми переглядали відео, досліджували історію козаків, брали участь у вікторинах.

18:12 13.10.2021

Урок - квест "Ми - нащадки козацького роду"

До Дня українського козацтва у 5 - Б класі було проведено урок-квест з історії під назвою "Ми - нащадки козацького роду". Учні отримали нові, цікаві знання про появу, життя та побут, військове мистецтво козаків. Працюючи у командах використали свої знання та відмінно виконали завдання квесту.

18:09 13.10.2021

Козацькому роду - нема переводу

"Козацькому роду- нема переводу." Під такою назвою учні 2- Б класу здійснили віртуальну мандрівку в далеке минуле нашої України. Всі учні на деякий час перенеслися в давні часи, мандрували козацькими стежками, "варили" козацький куліш, вправлялися в мудрості та спритності, за що отримали позитивні емоції, призи і солодощі.

17:28 13.10.2021

День захисника України

День захисника України – свято для справжніх чоловіків та жінок. Тих, які пройшли справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це пам'ять про тих, хто віддав своє життя за свободу України, і незалежність.  Здобувачі освіти 1 - А класу вітають усіх захисників та захисниць зі святом. Протягом тижня з дітками багато фактів про козаків та брали участь у незвичайні вікторині «Як козаки…» Недарма кажуть,що все проходить, а враження залишаються.Приємного перегляду!

17:17 13.10.2021

Козацькі розваги

Учні 2 В класу провели веселі змагання "Козацькі розваги'. Діти показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва. 

16:45 13.10.2021

Ми роду козацького діти

14 жовтня православні християни святкують День Покрови пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Захисників Вітчизни. Доброю традицією, у переддень свята, стало проведення в 4-А класі дійства «Ми роду козацького діти». От і цей рік не став виключенням, бо ми часточка нашої країни, і наше завдання відроджувати і примножувати традиції українського народу. Завдяки проведенню свята четвертокласники ще раз переконалися: унікальність нашої історії й народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Діти змагалися в силі та спритності і показали, що в нашому класі є справжні козаки. Змагання пройшли весело та цікаво. Команди продемонстрували силу, спритність, витривалість, показали знання з історії козацтва, відповідали на питання історичної вікторини. Учні знайомились з витоками історії нашої країни, зверталися до минулого, щоб зрозуміти сучасне.

16:38 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень