A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

УРОК У КРАЄЗНАВЧОМУ МУЗЕЇ

Вивчаючи тему "Територія", учні 2-Б класу відвідали краєзнавчий музей, де довідалися більше про своє рідне місто, познайомилися з історичними експонатами та експозиціями. Разом з екскурсоводом досліджували, як змінювалися умови життя людей. А ще школярі на власні очі побачили прикордонний стовп, який   встановлюють на кордоні країни для розмежування території. Другокласники поповнили свій словниковий запас новими словами, збагатились незабутніми враженнями та зарядились позитивними емоціями.

16:19 04.11.2021

ЩО "РОЗКАЖЕ" ПРО ТЕРИТОРІЮ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ

Учні 2-А класу провели урок-екскурсію з "Я досліджую світ" до Жашківського краєзнавчого музею. Під час заходу вони закріпили знання з теми "Територія", вивчили що таке експозиція та експонат, дізналися більше про побут українського народу і, навіть, спробували молоти борошно в жорнах.

15:54 04.11.2021

ПОДОРОЖ ЛИСТОЧКА

Цьогоріч жовтень видався напрочуд красивим.Сонечко ніжить дитячі личка, даруючи  свій теплий подих осені.

15:34 04.11.2021

ПАМ'ЯТКИ КУЛЬТУРИ НАШОГО НАРОДУ

Учні  8-В класу (учитель Віштак С.М.) на уроці усного вибіркового переказу  проводили паралель між пам’яткою та пам’ятником, удосконалювали культуру мовлення, розвивали логічне й образне мислення. На повторення вивченого матеріалу використовували інтерактивні вправи, збагачували свій словниковий запас, переглянули світлини соборів у м.Києві, побувавши у ролі екскурсовода. Восьмикласники відтворювали текст відповідно до стильових вимог, добираючи необхідні мовні засоби та складаючи план, удосконалювали вміння усно логічно створювати власне висловлювання.

15:08 04.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень