A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №1
Жашківської міської ради Черкаської області

Zhashkiv Lyceum 1 of Zhashkiv City Council of Cherkasy Region

Новини

Дата: від до Скинути

На гостинах у резиденції святого Миколая

Здобувачі освіти 3-В класу побували в резиденції Святого Миколая в м. Умані. Надзвичайно захоплююча, цікава,весела і казкова зустріч. Багато розваг, майстер-клас, смачні частування і таємнича розмова з Миколаєм.

08:40 20.12.2021

Іде Святий Миколай, ти добром його стрічай

У 1- Г класі вихователь групи продовженого дня Павлюк Тетяна Павлівна провела годину спілкування на тему: "Іде Святий Миколай, ти добром його стрічай". 19 грудня - день Святого Миколая. Малий та старий знає про нього.

16:40 17.12.2021

Запалюємо зорі

Наш народ у році має гарних свят багато,та ніяке не замінить дітям одне свято. Коли зимонька надходить, земля примерзає, до діточок іде в гості свято Миколая. 

16:35 17.12.2021

Ой хто, хто  Миколая любить…

День святого Миколая люблять всі. А особливо дітвора. З нетерпінням чекали цього свята учні 2-В класу (Інтелект України). Старанно готувалися до нього: вчили пісеньки, вірші, малювали малюнки, а головне – писали листи св. Миколаю, у яких запевняли, що були чемними цілий рік. За старанність св.Миколай подарував дітям подарунки, які діставав з чарівного мішка. Всіх вітаємо з прийдешнім святом!

16:31 17.12.2021

Лист святому Миколаю

Учні 2-А класу завершили проходження адвент календаря до дня Святого Миколая. Діти з 1 грудня кожен день виконували цікаві тематичні завдання. Найбільше дітям сподобалось вирізати сніжинки, відгадувати загадки і ребуси, складати пазли. З кожним виконаним завданням учні додавали іграшку до ялинки. Наприкінці кожен учень написав листа до Миколая.

16:26 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень